Artikelen 1 tot 5 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Achteraf betalen

9 jan. 2017 23:29:59

capayable

Het is nu ook mogelijk om achteraf te betalen. We hebben 2 mogelijkheden:

  • Betaal binnen 14 dagen na verzending.
  • Betaal in 3 dezelfde termijnen binnen 90 dagen.

 

Betalen binnen 14 dagen kan tot een orderbedrag van 350 Euro. Super fijn als je eerst het product in huis wil hebben en dan pas wil betalen. Pay.nl stuurt je dan een e-mail met een betaallink.

Betalen in 3 termijnen kan vanaf 50 Euro. Na het bestellen betaal je 1/3. 30 dagen later betaal je 2/3 en na weer 30 dagen betaal je de rest. Dat komt mooi even uit als je wel wil komen maar het bedrag niet in een keer hebt. Pay.nl stuurt je netjes een mail met daarin een betaalink.

We besteden dit geheel uit aan Capayable

Labels:

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Snellere webshop is lekker shoppen

2 nov. 2016 16:29:27

Dinsdag 1 november 22:00u moesten we even de webshop in onderhoud mode zetten omdat we de website moesten verhuizen naar een (nog) snellere server. Dit verliep geheel volgens plan en de eerste resultaten liegen er niet om. De snelheid is duidelijk merkbaar. Bladeren door categoriëen, foto's bekijken, bestellen en afrekenen lopen lekker vlot. Wij wensen je een leuke shop ervaring bij een van onze webshops.

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Delta Baby Travel Bag

12 jun. 2016 21:31:10

De Delta Baby Travel Bag is vernieuwd!

De uitgebreide verzorgingstas die je ook als slaapplaats kunt gebruiken is vernieuwd. Een nieuw design met als hoofdkleur grijs of taupe met vrolijk patroon aan de binnenzijde. Verder is de tas een stuk lichter geworden, zodat het reizen met baby en tas nog comfortabeler wordt.

 

Baby Travel BagBaby Travel Bag Grey

Wat maakt de Baby Travel Bag bijzonder?

Allereerst is het een luiertas met grote vakken aan de zijkanten voor luiers, schone kleertjes, flesjes in het speciale koelvak etc. Maar vooral is het een slaapplaats voor de kleine als die onderweg moe begint te worden. Je trekt de 2 delen die met klittenband aan elkaar zitten van elkaar los en vouwt de 2 korte kanten naar binnen om er een slaapplekje van te maken. Het fijne van de grote vakken aan de zijkanten van de tas is dat als je er een slaapplaats van maakt, je daar alsnog goed bij kan, doordat de ritsen helemaal rondom lopen.

Een ideale tas voor ouders die vaak onderweg zijn.

 

Baby Travek Bag Taupe

Geplaats in Algemeen Door: Babyandmore

Websites veilig

15 mei 2016 21:57:54

De reus Google had eerder besloten dat websites die volledig over een beveiligde verbinding werken (SSL) voorang krijgen in de Google resultaten. Voorheen liep alleen de kassa over SSL. We kunnen niet achter blijven en daarom is deze gehele website nu ook 100% SSL. Weer helemaal up-to-date. Een veilig gevoel. 

Labels:

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Externe beoordelingen

22 okt. 2012 21:23:32

Soms vragen mensen zich af of reviews en beoordelingen wel echt zijn in een gastenboek. Vol overtuiging kunnen wij daarop JA op antwoorden. Goede beoordelingen kun je alleen krijgen door met een goed team te werken, klaar staan voor je klant en achter je product te staan. Niet voor niets dat wij in de meeste gevallen pas na 11 uur s avonds de computer uit zetten. Chatten en mailen met je klant, ook op drukke tijden 's-avonds.

Sinds afgelopen week hebben we een koppeling gemaakt met een extern review systeem. Alle klanten krijgen automatisch na enkele dagen een mail om een beoordeling te schrijven. Deze komen allemaal online te staan. Zonder mailadres maar wel met de voornaam. Zo blijft het anoniem. Wij kunnen er misschien wat van leren en nieuwe klanten kunnen zien met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Allemaal dingen die belangrijk zijn voor het vertrouwen.

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Artikelen 1 tot 5 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3